4,3 мільйона гривень монетами зібрано на допомогу Збройним Силам України
12 грудня 2023

Друзі, акцію «Смілива гривня» завершено. І сьогодні настав час підбивати підсумки.

4,3 мільйона гривень монетами зібрано на допомогу Збройним Силам України.
В акції взяли участь більше 2,5 тис. навчальних закладів з усіх куточків України, навіть з окупованих територій. До ініціативи долучалися насамперед діти та молодь. Благодійні збори коштів також відбувалися серед жителів громад та в робочих колективах.

Акція тривала з 4 вересня до 8 грудня по всій країні.

Протягом акції кожен міг передати монети номіналами 10, 50 копійок та 1, 2, 5, 10 гривень,  також в акції юрали участь банкноти. Дякуємо нашим банкам-партнерам, які приймали кошти учасників акції: ПриватБанк, Ощадбанк, ПУМБ.

Крім того,  під час акції можна було обміняти неплатіжні монети 1, 2, 5, 25 копійок у відділеннях уповноважених банків (АТ КБ "ПриватБанк", АТ "Ощадбанк", АТ "ПУМБ",
АТ "Райффайзен Банк") та переказати їх на потреби ЗСУ.  

Сума зібраних коштів під час акції перераховувалася на спецрахунок Національного банку, відкритий для потреб сил оборони України.

Всі учасники акції, які надіслали фото квитанції з банку, отримають електронні грамоти на електронну пошту, зазначену під час реєстрації. Грамоти будуть надіслані до 15 грудня.

Ми дякуємо кожному, хто долучився до збору коштів на підтримку наших захисників.
Кожна ваша монета – це внесок у нашу ПЕРЕМОГУ. Ваша підтримка – це доказ, що разом – ми сила, що об’єднавшись, ми здатні зробити багато для нашої країни!

#СміливаГривня