Чим сайт “Гаразд” буде корисний освітянам
20 вересня 2023

Сйт “Гаразд” від Національного банку України - це безкоштовна онлайн-платформа, де усі охочі можуть підвищити свій рівень фінансової обізнаності. 

Сайт містить шість розділів:

  • “Гроші”,
  • “Фінансове планування”,
  • “Депозити”,
  • “Кредити”,
  • “Cтрахування”,
  • “Шахрайство”.

Також він має дві спеціальні динамічні рубрики – “Лайфхаки” та “Питання дня”. Уже зараз на онлайн-платформі розміщено понад 170 статей, проте платформа буде й надалі розвиватися, а кількість публікацій та рубрик зростатиме.

Чому освітянам варто звернути увагу на онлайн-платформу “Гаразд”?

  1. Кожен із розділів сайту містить великий масив практичної інформації, що може бути використана під час занять з фінансової грамотності. 
  2. У розділі “Фінансове планування” ви знайдете рекомендації та поради щодо фінансового виховання дітей, перелік мобільних застосунків та сервісів для освоєння тем з фінансової грамотності, підбірки книг та ще багато цікавого. 
  3. Перевіряйте знання учнів чи студентів на сайті “Гаразд”. На онлайн-платформі розміщено 7 зразків тестів – загальний та тематичні. Погоджуємося, що деякі завдання можуть бути надто складними для школярів, однак це можливість розширити горизонти та дізнатися більше. Відкриємо маленький секрет: якщо ваш учень чи студент зробить помилку у котромусь із тестів, платформа запропонує йому перелік статей для покращення своїх знань.
  4. Завдяки сайту ви зможете підвищити свою кваліфікацію, адже завжди будете в курсі усіх оновлень та нововведень, зможете краще орієнтуватися у вирі фінансової інформації.

І наостанок маленький лайфхак! Використовуйте сайт “Гаразд” для власних потреб. 

Чи не кожного дня ми користуємося фінансовими послугами: оплачуємо покупки, користуємося платіжною карткою, кладемо кошти на депозити, беремо кредити чи укладаємо договори страхування. 

Відстежуйте публікації на сайті, щоб отримувати актуальну та вичерпну інформацію про різні фінансові послуги. Вся подана інформація спрямована на те, щоб ви могли ефективно керувати вашим особистим бюджетом чи фінансами родини і приймати виважені фінансові рішення.

Детальніше про сайт “Гаразд” 

#Гаразд