Долучайтеся до анонімного опитування з фінансової грамотності та отримайте шанс виграти худі з Маніменом!
15 березня 2023

Долучайтеся до анонімного опитування з фінансової грамотності та отримайте шанс виграти худі з Маніменом!

Опитування підготували фахівці НБУ для учнів 13–15 років у межах заходів, присвячених Всесвітньому тижню грошей 2023 (Global Money Week).

Заповнення опитувальника займе до 10 хвилин часу та покаже потреби підлітків у частині знань із фінансової грамотності, актуальні запити щодо тем та фінансових послуг. Отриманими результатами ми обов’язково поділимося. Стежте за оновленнями на сайті Центру фінансової освіти "Талан".

Як отримати шанс виграти худі з Маніменом?

Серед учасників опитування, які погодяться залишити свої контактні дані, ми рандомно розіграємо 20 брендованих худі з Маніменом та логотипом GMW. 

Щоб організатори могли зв’язатися з переможцями для отримання призу, треба зазначити: прізвище, ім’я, по батькові (ПІБ), електронну пошту та контактний номер телефону у відповідних полях опитувальника.

Пройти опитування можна за посиланням.
Строк проведення опитування – до 31 березня.

Ідея для вчителів: проведіть опитування під час GMW та збільшіть свої шанси увійти до рейтингу 10 найактивніших закладів освіти!

Список переможців буде оголошено до кінця квітня на нашому лендінгу та на вебсайті Центру фінансових знань “Таланˮ, а також на його сторінках у соціальних мережах.

Cтежте за оновленнями!   

Global Money Week – це весело, корисно та пізнавально!

Заходи, організовані НБУ в межах Всесвітнього тижня грошей в Україні, проходять за підтримки Проєкту USAID “Реформування фінансового секторуˮ.

Долучайтеся до Global Money Week 2023!

#ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2023 та #PlanYourMoney #PlantYourFuture #GMW2023.