Інструкція для вчителів до European Money Quiz
19 січня 2024

Друзі, колеги, презентуємо інструкцію для вчителів з проведення European Money Quiz 2024. 

Інструкція містить детальний опис проведення змагань, а також посилання на вікторини в Kahoot, які допоможуть потренуватися відповідати на конкурсні запитання. 
Ознайомитись з інструкцією можна за посиланням.

А ми нагадуємо, що для участі у змаганні потрібно попередньо зареєструвати свій заклад освіти до 9 лютого 2024 року (включно)
Зробити це може директор / завуч / вчитель, інший педагог. Кількість команд необмежена. 
Форма для реєстрації закладу освіти.

Цього року змагання відбуватимуться між командами у складі двох учнів віком 13–15 років у три етапи:

  1. Шкільний відбір: 12–16 лютого 2024 року в офлайн- чи онлайн-форматі (залежно від формату роботи школи). Одна команда-переможниця шкільного відбору представлятиме школу на обласному рівні;
  2. Обласний відбір: 4–8 березня 2024 року в дистанційному форматі за допомогою Kahoot. Одна команда-переможниця обласних змагань  представлятиме свій регіон у національному фіналі;
  3. Національний фінал: 18–22 березня 2024 року в дистанційному форматі за допомогою Kahoot під час Global Money Week 2024.

Переможці, які посядуть перше, друге та третє місця в національному фіналі отримають сертифікати на купівлю книжок та ігор з фінансової грамотності для шкільної бібліотеки. 

Всі учасники отримають електронні сертифікати учасника національного відбору European Money Quiz 2024.

Команда, яка посяде перше місце під час національного фіналу, представлятиме Україну на змаганнях у Брюсселі (18–19 квітня 2024 року). Переможці отримають грошові призи та титул переможців Європи. Грошові призи можна буде використати на навчальні потреби класу / закладу освіти. Команда з України буде забезпечена перекладом конкурсних запитань на українську мову.

Важливо: 2 лютого 2024 року о 16.00 відбудеться організаційна зум-нарада для зареєстрованих вчителів - реєстрація за посиланням

Уся інформація також буде розміщена на вебсайті Центру фінансових знань Талан.
Слідкуйте за оновленнями!