Конкурс малюнків “Магія надійних паролів” для учнів початкових класів
16 жовтня 2024

Чи готові ви поринути в захопливий світ чарівників і секретів платіжної безпеки?

Національний банк України запрошує учнів початкових класів віком від 6 до 11 років та їх вчителів взяти участь у конкурсі “Магія надійних паролів”.

Під керівництвом педагогів діти створюватимуть малюнки на тему паролів у магічному світі Гаррі Поттера та комбінації надійних паролів з використанням цікавих фактів зі світу такого героя. Конкурс не тільки розважить, а й навчить дітей, як створювати захищені комбінації паролів у веселий та інтерактивний спосіб.

Термін проведення Конкурсу: з 14 жовтня до 17 листопада 2024 року.

Умови Конкурсу: учні обирають один із запропонованих в умовах Конкурсу сюжетів для малюнку. На кожному малюнку зазначають комбінацію надійного пароля з використанням цікавих фактів зі світу Гаррі Поттера. Перед створенням малюнку вчитель проводить для учнів урок з платіжної безпеки на тему “Готівкові та безготівкові гроші”, де пояснює правила створення паролів.

Як долучитися до Конкурсу?

  1. Проведіть урок “Готівкові та безготівкові гроші” з платіжної безпеки для учнів (завдання для педагога). Матеріали – за посиланням. Зробіть публікацію в соціальних мережах про його проведення з хештегами: #ШахрайГудбай, #КібербезпекаФінансів, #МагіяНадійнихПаролів, позначте освітні ресурси Національного банку України (сторінки НБУ, Талан, Гаразд у фейсбуці).
  2. Намалюйте малюнок. Для цього оберіть одну з ідей для малюнку, зверху на ньому зазначте обов’язково назву вибраної ідеї (завдання для учня).
  3. Зробіть фото малюнка (формат фото – jpg, png) та надішліть його до 17 листопада 2024 року включно. Для цього заповніть форму подання конкурсної роботи.

Нагороди переможців:
Усього буде визначено 10 переможців

Педагоги та учні, які переможуть, отримають брендовану сувенірну продукцію:

  • учні отримають: чашки, рюкзаки для ноутбуків;
  • педагоги отримають: чашки, парасолі, екосумки.

Усі педагоги одержать сертифікати про участь, усі учні – сертифікати чарівника зі створення паролів.

Список переможців буде оголошено до кінця грудня на сайті проєкту, на сайті Центру фінансових знань “Талан” та на його сторінках у соціальних мережах. Сертифікати про участь будуть надіслані учасникам до кінця грудня 2024 року.

Детальна інформація про Конкурс в умовах – за посиланням
Більше про заходи читайте на сайті

Захід відбувається за підтримки Проєкту USAID “Інвестиції для стійкості бізнесу” в межах Всеукраїнських інформаційних кампаній з протидії платіжному шахрайству #ШахрайГудбай та #КібербезпекаФінансів.

Долучайтеся до чарівного світу надійних паролів та відкривайте магію безпеки разом із Гаррі Поттером!

#ШахрайГудбай
#КібербезпекаФінансів
#МагіяНадійнихПаролів