Музей грошей НБУ відкриває віртуальну виставку дитячих робіт “Гроші та добробут у моїй країніˮ
4 травня 2023

Під час Всесвітнього тижня грошей (Global Money Week) Національний банк України проводив конкурс для дошкільнят, учнів та студентів “Гроші та добробут у моїй країніˮ. Завданням дітей було підготувати вироби ручної роботи (малюнок, аплікація, рукоділля тощо) на тему грошей та добробуту.
Загалом ми отримали майже 1200 дитячих робіт у першій категорії “Ювеналиˮ (дошкільнята та учні молодших класів). 
Роботи настільки круті, що Музей грошей Національного банку вирішив провести однойменну віртуальну виставку “Гроші та добробут у моїй країніˮ. Ми завантажили фото дитячих робіт у категорії “Ювеналиˮ та виклали їх на спеціальний виставковий майданчик. На ньому ви можете переглянути роботи, надихнутися ідеями створення цікавих аплікацій, поробок, малюнків та лепбуків. 

Але це ще не все – ви можете проголосувати за роботу, яка вам найбільше сподобалася. П’ять робіт, що наберуть найбільше вподобайок, отримають від Музею грошей НБУ цікаві подарунки.

Умови конкурсу глядацьких симпатій:

  1. переходьте за посиланням;
  2. переглядайте фото робіт; 
  3. ставте вподобайки роботам, що сподобалися; 
  4. голосування завершиться 10 травня о 18.00;
  5. п’ять фото робіт, що наберуть найбільшу кількість вподобайок, стануть переможцями!

Кількість вподобайок різним учасникам не обмежується! Підтримуйте наших учасників сердечками!

Кожен переможець отримає:

  • кепку з Маніменом, значок GMW, брендовану торбинку, чашку та блокнот від Національного банку України та комікс-розмальовку “Пригоди дітлахів у часі. Перші грошіˮ.

Організатори конкурсу надішлють кожному переможцеві лист на електронну адресу, з якої було відправлено конкурсну роботу, та домовляться про отримання призів.
Список переможців буде оголошено 11 травня на вебсайті Центру фінансових знань “Таланˮ, а також на його сторінках у соціальних мережах.  Cтежте за оновленнями!   

Дякуємо вихователям, педагогам та батькам, що залучаєте своїх дітей і вихованців до світу фінансової грамотності.

Заходи, організовані НБУ в межах Всесвітнього тижня грошей в Україні, проходили за підтримки Проєкту USAID “Реформування фінансового секторуˮ.

#ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2023 #PlanYourMoney #PlantYourFuture #GMW2023.