Наближаються до завершення заходи з платіжної безпеки
30 травня 2023

Важлива інформація для всіх учасників Марафону амбасадорів кампанії #ШахрайГудбай!

Ми хочемо нагадати вам, що Марафон амбасадорів наближається до завершення! Не забудьте подати свій звіт із 1 до 9 червня 2023 року на електронну адресу [email protected]. Будь ласка, в темі листа обов'язково зазначте "Марафон амбасадорів". Звіт можна надіслати від одного, двох або трьох педагогів, залежно від того, як подавалася заявка під час реєстрації.

Форми звітів та вимоги до них можна знайти за посиланням.

Під час оцінювання звітів особлива увага приділятиметься залученості, проактивності та креативному підходу амбасадорів.
Ми високо цінуємо вашу активність, тому всі учасники Марафону, які успішно проведуть заняття та створять інформаційний куточок та/або стінгазету, отримають від Національного банку України електронні сертифікати Амбасадорів кампанії #ШахрайГудбай.

Крім того, учасники, які проведуть спортивний забіг та інші додаткові заходи, зможуть позмагатися за чудові подарунки від організаторів. 

5 переможців Марафону отримають брендовані худі, екосумки, чашки. Навчальні заклади, які представляють амбасадори, отримають кубки переможців та сертифікати на купівлю електронної техніки на суму 7 000 грн.

Більше інформації про умови Марафону за посиланням.

Список переможців буде оголошено до кінця червня на сайті Марафону, на сайті Центру фінансових знань "Талан" та  на тематичних сторінках у соціальних мережах.

Якщо у вас виникли запитання, будь ласка, звертайтеся за адресою: [email protected]

Бажаємо всім учасникам успіху та натхнення!