Національний банк у співпраці з банками України ініціює освітній проєкт “Омріяна професія – банкірˮ
7 травня 2024

Друзі, колеги, раді оголосити, що за запитом навчальних закладів Національний банк у співпраці з банками України ініціює освітній проєкт “Омріяна професія – банкірˮ (далі – Освітній проєкт).

Із 20 до 31 травня 2024 року ми запропонували банкам України спільно з Національним банком провести марафон заходів для дітей дошкільного та шкільного віку, а саме як амбасадори відвідати заклади дошкільної та загальної середньої освіти в містах України, щоб провести з дітьми бесіду або урок з фінансової грамотності та познайомити їх із професією банкіра. 

Запрошуємо заклади дошкільної та загальної середньої освіти долучитися до проведення цього освітнього проєкту, а саме: 

  1. запрошувати амбасадорів до себе в гості. Для цього заклади дошкільної та загальної середньої освіти можуть самостійно звернутися до відділень банків, які є в їх населеному пункті, та запросити банківських працівників провести урок чи екскурсію для дітей;
  2. проводити власні заходи з метою поширення фінансової грамотності серед молоді України, наприклад, тематичні уроки, майстер-класи тощо. Матеріали для проведення заходів розміщено на вебсайті Центру фінансових знань “ТАЛАНˮ у розділі “Педагогамˮ

Також заклади освіти можуть запланувати візит дітей до відділень банків у своєму місті.

Дати проведення заходів: із 20 до 31 травня 2024 року.

У разі виникнення додаткових запитань навчальні заклади можуть звертатися за електронною адресою: [email protected], в темі листа прохання зазначити «Про проведення освітнього проєкту “Омріяна професія – банкірˮ».

Поширюємо фінансову культуру серед молоді разом!

#день_банкіра #фінансова_оборона #професія_банкір