Національний банк України запрошує педагогів доєднатися до каналу "Finlit для освітян"
21 травня 2024

Шановні педагоги, Національний банк України запрошує вас доєднатися до каналу для педагогів у системі обміну повідомленнями "Вайбер" "Finlit для освітян".

Канал створений фахівцями Національного банку України для оперативного інформування про ініціативи з фінансової грамотності та зворотного зв’язку з педагогами, які опікуються фінансовою грамотністю у своїх закладах освіти. 

Канал містить:

  • актуальні новини та події з розвитку фінансової грамотності в Україні;
  • безкоштовні можливості та ресурси для педагогів;
  • можливості зворотного зв’язку та надання коментарів для педагогів

Важливим завданням вайбер-каналу “Finlit для освітянˮ є підготовка вчителів до викладання нового обов’язкового предмету "Підприємництво та фінансова грамотність", який Міністерство освіти і науки планує впровадити для учнів 8-9 класів у 2025-2026 роках. 

Знання з предмета "Підприємництво та фінансова грамотність" дадуть змогу сучасній молоді краще орієнтуватися на ринку фінансових послуг та ефективно їх використовувати в своєму житті. Розуміння переваг підприємницької діяльності й підприємництва загалом матиме позитивний вплив на розвиток та відбудову України в майбутньому.

Якщо ви плануєте або вже викладаєте предмет "Підприємництво і фінансова грамотність" чи готові доєднатись до "пілотування" підручника для учнів 8 класу, підготовленого на базі модельної навчальної програми фахівцями НБУ, запрошуємо вас доєднатися до каналу для педагогів у вайбері "Finlit для освітян" за посиланням.

Нагадуємо про інші інформаційні майданчики для педагогів з фінансової грамотності від Національного банку України:

Ми підготували для вас багато цікавинок! Тож залишайтеся з нами! Cтежте за оновленнями! 

Якщо ваші друзі та колеги зі спільноти освітян ще не знають про Центр фінансових знань "ТАЛАН", поділіться з ними цією публікацією та запросіть їх до нас!

"ТАЛАН" – ваш старт у світ фінансової освіти!
Дякуємо за довіру!