NBU University Challenge 2023: стартувала реєстрація студентських команд
7 вересня 2023

Навчальний сезон стартував, а отже, настав час оголосити про початок традиційного студентського чемпіонату "Монетарна політика: виклик НБУ університетам" (NBU University Challenge 2023). Запрошуємо до участі у змаганні молодь з усієї України!

"Другий рік поспіль Національний банк проводить NBU University Challenge в умовах повномасштабної війни. В умовах високої невизначеності, значних ризиків та постійного калібрування власного інструментарію для забезпечення макрофінансової стабільності. Все це – виклики й для майбутніх робіт учасників чемпіонату, які, не маю сумнівів, вони вкотре гідно здолають. Залучення молоді – це не лише можливість ближче познайомити з роботою центрального банку тих, хто будуватиме майбутнє України. Це також дасть змогу Національному банку почути свіжі думки та ідеї, які можуть допомогти підвищити нашу ефективність", – зазначив Голова НБУ Андрій Пишний.

Яке завдання чекає на учасників?
Необхідно підготувати та обґрунтувати відповідь на таке запитання: "Якими мають бути рішення Правління НБУ щодо процентних ставок, офіційного курсу та валютних обмежень під час війни і чому?"

Хто може взяти участь?
Команди будь-якого закладу вищої освіти нашої країни. Команда має складатися з трьох–п'яти студентів, які навчаються на одному факультеті. Роботу команди координує один викладач-наставник. 
Учасниками чемпіонату не можуть бути діючі стажери або працівники НБУ. 

Як зареєструватися для участі?
Необхідно заповнити форму за посиланням.

Реєстрація студентських команд триватиме до 20 вересня 2023 року (включно).

Що отримають фіналісти та переможці? 
Вони будуть відзначені та отримають запрошення на стажування до НБУ, а команда-переможець здобуде Кубок Голови Національного банку України.

Із детальною інформацією про умови участі можна ознайомитися за посиланням.

До зустрічі на NBU University Challenge!