Оголошення переможців конкурсу глядацьких симпатій виставки дитячих робіт “Гроші та добробут у моїй країніˮ від Музею грошей НБУ
11 травня 2023

Нагадаємо, що під час Всесвітнього тижня грошей (Global Money Week) Національний банк України проводив конкурс для дошкільнят, учнів та студентів “Гроші та добробут у моїй країніˮ. 
Отримані роботи від наймолодших учасників у категорії Ювенали надихнули нас на проведення однойменної віртуальної виставки “Гроші та добробут у моїй країніˮ. Ми завантажили роботи на спеціальний майданчик і запропонували глядачам підтримати учасників виставки вподобайками, проголосувавши в такий спосіб за роботу, що найбільше сподобалася. 

Раді оголосити п’ять переможців конкурсу глядацьких симпатій, які набрали найбільше вподобайок станом на 18.00 10 травня:

  1. Іван Савін, Марія Поталюк, вихованці закладу дошкільної освіти № 29 “Джерельцеˮ Добропільської міської територіальної громади Донецької області. Робота “Монеткиˮ (84 вподобайки);
  2. Данило Шевченко, учень 1 класу Великомостівського опорного закладу загальної середньої освіти І -ІІІ ступенів Львівської області. Робота “Банкоматˮ (47 вподобайок); 
  3. Дар’я Сердюк, учениця 4 класу Добропільського комунального закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів № 2 Добропільської міської ради Донецької області. Робота “Підковаˮ (40 вподобайок);
  4. Софія Кунат, учениця 1 класу Великомостівського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Львівської області. Робота “Банкнотаˮ (40 вподобайок);
  5. Анастасія Ляш, вихованиця закладу дошкільної освіти № 29 “Джерельцеˮ Добропільської міської територіальної громади Донецької області. Робота “Гаманецьˮ (25 вподобайок).

Нагадаємо, що кожен переможець отримає від Музею грошей НБУ такі подарунки:  
-    кепку з Маніменом, значок GMW, брендовану торбинку, чашку та блокнот від Національного банку України, а також комікс-розмальовку “Пригоди дітлахів у часі. Перші грошіˮ.

Організатори конкурсу надішлють кожному переможцеві лист на електронну адресу, з якої було відправлено конкурсну роботу, та домовляться про отримання призів.
Вітаємо наших переможців!

Конкурс глядацьких симпатій завершився, проте віртуальна виставка робіт триває і доступна для перегляду. Якщо ви ще не бачили дитячі роботи, заходьте на віртуальну виставку “Гроші та добробут у моїй країніˮ, переглядайте роботи та надихайтесь ідеями для створення цікавих аплікацій, поробок, малюнків та лепбуків. 

Дякуємо вихователям, педагогам та батькам, що залучаєте своїх дітей і вихованців до світу фінансової грамотності.

Заходи, організовані НБУ в межах Всесвітнього тижня грошей в Україні, проходили за підтримки Проєкту USAID “Реформування фінансового секторуˮ.

#ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2023 #PlanYourMoney #PlantYourFuture #GMW2023.