Оголошення переможців конкурсу “Гроші та добробут у моїй країніˮ в категорії “Сеньйориˮ
21 квітня 2023

Друзі, нарешті прийшов час оголосити переможців конкурсу “Гроші та добробут у моїй країніˮ у третій категорії  "Сеньйори" (студенти).

Нагадуємо, завданням студентів було запропонувати та обґрунтувати свої ідеї на тему: "Як підвищити рівень фінансової обізнаності серед молоді України" у формі презентації на 5–7 слайдів.

Загалом ми отримали 449 конкурсних робіт. 

Своїми конкурсними роботами молодь вкотре підтвердила, що має неабиякий потенціал до вирішення завдань будь-якої складності. 
Переможцями конкурсу “Гроші та добробут у моїй країніˮ в категорії "Сеньйори" стали:

  1. Валерія Чиж, студентка Луцького національного технічного університету, ідея: створення мобільного додатку "Фінансовий компас"
  2. Єлизавета Волох, студентка "Міжрегіональної Академії управління персоналом", ідея: Музей “Дім фінансівˮ
  3. Олександр Руденко, студент Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова, ідея: створення мережі обласних шкіл з фінансової грамотності
  4. Юлія Паньшина, студентка Дніпровського державного аграрно-економічного університету, ідея: створення серіалу
  5. Ірина-Марія Федорович, студентка Львівського Університету імені Івана Франка, ідея: конкурс “Фінансовий гуруˮ.   

Вітаємо наших переможців!

Нагадуємо, що кожен переможець отримає:

  • сертифікат на купівлю електронної техніки від "Фокстрот" на 7 тисяч гривень;
  • стажування в управлінні зв’язків з громадськістю та фінансової обізнаності Департаменту комунікацій Національного банку України, під час якого вони зможуть спробувати втілити в життя запропоновані ідеї. 

Додатково ми вирішили запросити для проходження стажування в НБУ ще 5 студентів, які запропонували в своїх роботах створити мобільний додаток/сайт або чат-бот з фінансової грамотності. Можливість попрацювати в одній проєктній команді над реалізацією цієї ідеї отримають:

  • Інна Обмок, студентка Державного торговельно-економічного університету, м. Київ;
  • Анастасія Непша, студентка Криворізького національного університету;
  • Людмила Повар, студентка Національного педагогічного університету імені Михайла Петровича Драгоманова;
  • Анастасія Блажієвська, студентка Хмельницького національного університету; 
  • Карина Приленська, студентка Державного торговельно-економічного університету.

Організатори конкурсу надішлють кожному переможцеві лист на електронну адресу, з якої було надіслано конкурсну роботу, та домовляться про отримання призів та організацію стажування в НБУ.

Дякуємо всім учасникам за виявлений інтерес, творчі зусилля та креативні ідеї! Всі студенти, які брали участь у конкурсі, отримають іменний сертифікат електронною поштою.

Вже зовсім скоро ми оголосимо результати розіграшу худі з Маніменом та переможців конкурсу «10 найактивніших закладів освіти – учасників Global Money Week». Тому уважно стежте за оновленнями на лендингу GMW, на сайті Центру фінансових знань “Таланˮ та на його сторінках у соціальних мережах.

Заходи, організовані НБУ в межах Всесвітнього тижня грошей в Україні, проходили за підтримки Проєкту USAID “Реформування фінансового секторуˮ.

Global Money Week – це весело, корисно та пізнавально! 

#ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2023 #PlanYourMoney #PlantYourFuture #GMW2023.