Оголошення переможців у конкурсі «10 найактивніших закладів вищої та професійно-технічної освіти»
28 квітня 2023

Друзі, колеги, нещодавно ми оголосили переможців конкурсу «10 найактивніших шкіл та садочків», а сьогодні ми готові оголосити переможців у конкурсі «10 найактивніших закладів вищої та професійно-технічної освіти».

Ми дякуємо усім педагогам за внесок у розбудову культури фінансової грамотності і впевнені, що завдяки спільним зусиллям наша молодь виросте фінансово обізнаною. Українські педагоги знову довели, що вони неперевершені та унікальні, адже, незважаючи ні на що, вони змогли влаштувати справжній фестиваль фінансової грамотності! 

Цього року до заходів на честь Global Money Week долучилося 139 закладів вищої та професійно-технічної освіти практично з усієї України. Раді, що аудиторія, яка цікавиться фінансовою грамотністю, постійно чисельно зростає!
Ми щиро дякуємо усім нашим учасникам!

Вітаємо 10 найактивніших закладів вищої та професійно-технічної освіти України під час міжнародної кампанії з фінансової обізнаності “Всесвітній тиждень грошей” (Global Money Week 2023):

  1. Центральноукраїнський національний технічний університет, м. Кропивницький;
  2. Черкаський державний технологічний університет;
  3. Західноукраїнський національний університет;
  4. ПрАТ ВНЗ “Міжрегіональна Академія управління персоналомˮ;
  5. Чернівецький торговельно-економічний інститут  Державного торговельно-економічного університету;
  6. Відокремлений структурний підрозділ "Хмельницький політехнічний фаховий коледж Національного університету "Львівська політехніка";
  7. ВСП "Одеський технічний фаховий коледж Одеського технологічного національного університету";
  8. Чернівецький фаховий коледж технологій та дизайну;
  9. Відокремлений структурний підрозділ “Хорольський агропромисловий фаховий коледж Полтавського державного аграрного університетуˮ;
  10. Калинівський технологічний фаховий коледж.

Під час визначення переможців журі конкурсу керувалося такими критеріями: кількість самостійно проведених заходів, їх види та кількість учасників, взаємодія з партнерами й інформування.

Нагадуємо, що переможці отримають:

  • кубки переможців;
  • сертифікати на купівлю книжок та ігор з фінансової грамотності для бібліотеки навчального закладу на суму 7 тисяч гривень.

Організатори конкурсу надішлють кожному переможцеві лист на електронну адресу, зазначену під час подання звіту учасника GMW, та домовляться про отримання призів.

Щиро дякуємо всім викладачам і студентам за активність, оригінальність, винахідливість, творчий підхід під час участі в заходах! Сподіваємося на продовження співпраці у сфері фінансової обізнаності в майбутньому!

Наші заходи тривають, тому уважно стежте за оновленнями на сайті Центру фінансових знань “Таланˮ та на його сторінках у соціальних мережах.

Заходи, організовані НБУ в межах Всесвітнього тижня грошей в Україні, проходили за підтримки Проєкту USAID “Реформування фінансового секторуˮ.

Global Money Week – це весело, корисно та пізнавально! 
#ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2023 #PlanYourMoney #PlantYourFuture #GMW2023.