Підсумки проведення заходів до Дня безпечного інтернету
20 лютого 2024

Друзі, підбиваємо підсумки проведення заходів до Дня безпечного Інтернету.
Нагадаємо, 6 лютого 2024 року увесь світ відзначав День безпечного Інтернету (Safer Internet Day), тож ми запропонували педагогам провести заходи на честь цього дня та нагадати учням і студентам про важливість дотримання правил безпеки платежів і розрахунків в Інтернеті.

Які були умови?

  1. Провести освітній захід за матеріалами НБУ (можна було обрати будь-який матеріал з наданого переліку).
  2. Надіслати звіт про проведений захід. Звіти приймалися до 15 лютого включно.

Маємо чудові результати: 

  • 2 565  педагогів провели освітні заходи з платіжної безпеки;
  • 110 000 учнів і студентів відвідали заходи та отримали цінні знання про безпеку в Інтернеті.

Більшість навчальних закладів не обмежилися одним днем і присвятили темі безпечного Інтернету цілий тиждень. Протягом цього часу проводилися різноманітні заходи: освітньо-спортивні змагання, створення стінгазет та інформаційних куточків, захопливі ігри з фінансової грамотності, а також перегляд цікавих і повчальних роликів та коміксів з платіжної безпеки. 

Всі педагоги, які подали звіт про проведення заходів до Дня безпечного Інтернету, отримають електронні сертифікати від НБУ. Вони будуть надіслані до кінця лютого на електронні поштові адреси, що були зазначені під час реєстрації.

Ми отримали багато позитивних відгуків про наші навчальні матеріали, це мотивує  робити ще більше цікавого та корисного для учнів і студентів.

Дякуємо кожному педагогові за невтомну працю та за вагомий внесок у підвищення рівня знань молоді з правил безпеки безготівкових та онлайн-платежів.

#ДеньБезпечногоІнтернету
#ШахрайГудбай