Продовжено терміни проведення освітніх заходів з платіжної безпеки
18 квітня 2023

Друзі, на прохання учасників заходів з платіжної безпеки, організаторами було прийнято рішення продовжити терміни проведення Марафону амбасадорів та конкурсів відеоробіт та коміксів до 31 травня.

Нагадуємо, що Національний банк України разом із партнерами проводить заходи з платіжної безпеки для педагогів, студентів, учнів закладів шкільної, позашкільної, професійно-технічної, фахової передвищої та вищої освіти, а саме:

Марафон амбасадорів кампанії #ШахрайГудбай – це освітній проєкт для педагогів, які підвищують рівень знань дітей та молоді з платіжної безпеки.

Термін проведення: з 3 квітня до 31 травня 2023 року.

Подати звіт амбасадорів необхідно в період із 1 до 9 червня 2023 року на електронну адресу: [email protected]

Конкурс "Платіжна безпека в коміксах" – це освітня ініціатива, під час якої студенти створюють комікс на тему платіжної безпеки за допомогою інструментів на основі штучного інтелекту: чат-боту ChatGPT та генератора зображень Midjourney або Bing Image Creator.

У конкурсі можуть брати участь студенти закладів професійно-технічної, фахової передвищої та вищої освіти.

Термін проведення: з 3  квітня до 31 травня 2023 року.

Комікси необхідно надіслати до  31 травня 2023 року на електронну адресу: [email protected].

Конкурс відеоробіт про платіжне шахрайство "PaySafe" – це освітня ініціатива, під час якої учні та студенти створюють відео на базі поширених сценаріїв платіжного шахрайства.
У конкурсі можуть брати участь учні та студенти віком від 11 до 21 року.

Термін проведення: з 3  квітня до 31 травня 2023 року.

Відео необхідно надіслати до 31 травня 2023 року на електронну адресу: [email protected]. Відео має бути завантажене на один із безкоштовних онлайн-відеосервісів: YouTube, Google Drive.

Детальні умови участі в Марафоні та конкурсах на сайті проєкту
Організатором заходів є Національний банк України.

Заходи відбуваються в межах Всеукраїнської інформаційної кампанії НБУ з протидії платіжному шахрайству #ШахрайГудбай за підтримки Проєкту USAID "Реформування фінансового сектору".

Партнерами заходів для навчальних закладів є Департамент кіберполіції Національної поліції України, Фокстрот, Portmone, Lifecell.