Реєстрація учасників на зимову школу "ТАЛАН" продовжується!
26 вересня 2022

Шановні освітяни!


Школа фінансової грамотності «Талан» Національного банку України продовжує свою роботу.
Перші 264 учасники успішно завершили навчання в нашій літній школі та вже отримали свої сертифікати.  Позитивні відгуки щодо організації, навчального контенту та експертності спікерів школи, а також величезний попит на отримання знань з фінансової грамотності та підприємництва, надихнули нас на відкриття зимової сесії школи «Талан».


На даний час реєстрацію відкрито і своїм шансом потрапити на навчання взимку скористалось вже більше 2, 5 тисяч вчителів та викладачів. Щиро радіємо, що українські освітяни всупереч усім обставинам продовжують тримати освітній фронт, здобувають нові знання та навички у сфері фінансової грамотності та імплементують їх в навчальний процес. Для нас велика честь та відповідальність працювати з вами та разом формувати нову сучасну фінансову культуру України! 


Нагадаємо, що освітній проєкт НБУ «Талан – центр фінансових знань» покликаний формувати та розвивати в Україні спільноту педагогів-тренерів фінансової грамотності, сприяти підвищенню кваліфікації та підготовки вчителів до викладання обов’язкового предмету «Підприємництво та фінансова грамотність», впровадження якого за даними МОН України планується з 2025 року в шкільній освіті.
Якщо ви також маєте бажання приєднатися до руху фінансово грамотних українців та взяти участь у навчанні в зимовій школі «Талан», просимо вас заповнити реєстраційну форму.


Навчання відбуватиметься орієнтовно наприкінці січня - початку лютого 2023 року. Точні дати проведення школи будуть повідомлені заздалегідь.

Слідкуйте за анонсами на нашій Facebook-сторінці, а також приєднуйтесь до Telegram-каналу «Талан».

Не зволікайте, реєструйтесь!

"Талан" – ваш старт у світ фінансової освіти!
Стартуйте разом з Національним банком України!