Результати аукціону креативних ідей “Інсайти фінансової грамотності”
24 вересня 2024

Продовжуємо підбивати підсумки конкурсу для педагогів «Амбасадор Центру фінансових знань “Талан”», який відбувся з 06 до 28 серпня 2024 року в Національному банку України в межах святкування річниці створення Центру фінансових знань “Талан”.

Настала черга дізнатися результати аукціону креативних ідей “Інсайти фінансової грамотності”. Нагадаємо, що завданням цієї номінації було ознайомитися з контентом, запропонованим у соціальних мережах та на ютуб-каналі Центру фінансових знань “Талан”, а після цього запропонувати нові рубрики з описом типу контенту, який можна туди додати.

Усього отримано 43 роботи від педагогів закладів дошкільної, шкільної, позашкільної та вищої освіти з 15 регіонів України. Свої роботи надали педагоги різного фаху та посад: вихователі дитячих садочків, учителів початкових класів, математики, інформатики, фізики, географії, історії, англійської мови, української мови та літератури, фінансової грамотності, педагоги-організатори, заступники директорів, директори, викладачі економічних дисциплін. Креативні ідеї надійшли з Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Запорізької, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Чернівецької областей та міста Києва.

Вітаємо трьох переможців аукціону креативних ідей “Інсайти фінансової грамотності”, які отримають подарунки-сюрпризи від Центру фінансових знань “Талан”:

  • Боднарюк Ірину Леонідівну, викладачку Відокремленого структурного підрозділу “Рівненський технічний фаховий коледж Національного університету водного господарства та природокористування”; 
  • Вівчарюк Галину Романівну, вчительку української мови та літератури Глиницького загальноосвітнього навчального закладу І-ІІ ступенів Чернівецької області; 
  • Шатіло Оксану Вадимівну, вчительку фінансової грамотності ТОВ «Центр освіти “Оптіма”» м. Києва. 

Організатори до 30 вересня 2024 року зв’яжуться з переможцями щодо отримання призів.

Сертифікати учасників і переможців буде надіслано до 30 вересня 2024 року на адреси електронної пошти, зазначені під час подання робіт.

Щиро дякуємо усім педагогам, які поділилися своїми креативними ідеями! Деякі з них ми вже почали втілювати. Попереду вас чекає ще багато цікавого, тож стежте за новинами!