Результати конкурсу для педагогів «Платіжні історії з Ші»
30 квітня 2024

Друзі, з радістю оголошуємо результати конкурсу для педагогів «Платіжні історії з Ші», який відбувався в межах заходів до Global Money Week 2024 (Всесвітнього тижня грошей) у період з 18 до 29 березня 2024 року. У конкурсі могли брати участь педагоги закладів дошкільної, повної загальної середньої та позашкільної освіти.

Учасники конкурсу мали завдання створити повчальні казки на тему платіжної безпеки для дошкільнят та учнів молодших класів, використовуючи інструмент на основі штучного інтелекту (чат-бот GPT, сервіс Kazka.fan тощо.). За основу казки можна було взяти будь-яку із запропонованих нами тем з платіжної безпеки. Крім того, учасники мали зняти відео за мотивами своїх казок. У створені відео могли брати участь діти. 

Загалом ми отримали понад 100 цікавих робіт, які не лише розповідали про захоплюючі пригоди казкових героїв, а й давали поради з платіжної безпеки. У зйомках відео за мотивами казок взяло участь понад 370 дітей.

Під час оцінювання журі звертало увагу на: 

  • наявність повчальної частини казки, а саме порад з платіжної безпеки – казка повинна вчити дітей основам правильної платіжної поведінки; 
  • креативність сюжету казки; 
  • креативність відеороботи (мається на увазі рівень візуального оформлення відео, гра акторів тощо).

Переможцями конкурсу «Платіжні історії з Ші» стали:

  1. Гущіна Людмила, Житомирський дошкільний навчальний заклад № 70, посилання на роботу
  2. Баворовська Світлана, Заклад дошкільної освіти 4 «Калинова сопілка», посилання на роботу;  
  3. Зінченко Людмила, Комунальний заклад "Вінницький ліцей № 27", посилання на роботу
  4. Онищенко Оксана, Заклад дошкільної освіти комбінованого типу "Оленка" Броварської міської ради Броварського району Київської області, посилання на роботу;  
  5. Компанець Олена, Комунальний заклад "Вінницький ліцей № 20", посилання на роботу;  
  6. Корзун Ірина, Житомирський дошкільний навчальний заклад № 26, посилання на роботу.  

Перші три переможці отримають по одному сертифікату на купівлю електронної техніки на суму шість тисяч гривень. 

Друга трійка переможців отримає по одному промокоду, який надає доступ до електронних та аудіокниг у мобільному додатку "Yakaboo" за форматом "Підписка" на три місяці. 

Також було прийнято рішення нагородити кількох учасників поза конкурсом. Вони отримають сувенірну продукцію від організаторів.

  • Педоренко Алла, Янківська Галина Анатоліївна, Державний професійно - технічний навчальний заклад "Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище", посилання на роботу;  
  • Андронюк Наталія, Бердичівський фаховий коледж промисловості, економіки та права, посилання на роботу

Усі учасники отримають сертифікат про участь.

Організатори конкурсу надішлють кожному переможцю лист на адресу електронної пошти, яка була зазначена під час реєстрації та домовляться про отримання призів.

Вітаємо переможців та дякуємо всім учасникам за активну участь і вагомий внесок у популяризацію фінансової грамотності серед молодого покоління.

Стежте за оновленнями на лендингу Global Money Week, на сайті Центру фінансових знань “Таланˮ та на його сторінках у соціальних мережах.

Заходи, організовані Національним банком у межах Global Money Week, відбуваються за підтримки Проєкту USAID “Інвестиції для стійкості бізнесуˮ.

#ГраНавчанняДобробут 
#GMWUkraine2024  
#ProtectYourMoney 
#SecureYourFuture 
#GMW2024