Результати конкурсу найактивніших садочків України під час Global Money Week 2024
12 квітня 2024

Друзі, колеги, вітаємо!
Цього тижня ми оголосили переможців конкурсу для дошкільнят «Власна монета», який відбувся в межах Всесвітнього тижня грошей. Сьогодні ми готові оголосити 5 найактивніших закладів дошкільної освіти – учасників Global Money Week 2024!

Ми надзвичайно вражені активністю та творчим запалом педагогів під час кампанії, адже цього року до заходів на честь Global Money Week долучилося 858 закладів дошкільної освіти з усієї України, це в вісім раз більше, ніж минулого року. Неймовірно раді, що інтерес до фінансової грамотності серед нашої наймолодшої аудиторії зростає!

І хоча за умовами конкурсу в нас усього п’ять переможців, ми дякуємо всім педагогам, які долучились. Українські педагоги неймовірні, адже вони змогли влаштувати свято фінансової грамотності в складних воєнних умовах сьогодення!

Вітаємо п’ять найактивніших садочків України під час міжнародної кампанії з підвищення фінансової обізнаності дітей та молоді “Всесвітній тиждень грошей” (Global Money Week 2024):

  1. Комунальний заклад «Заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 8 «Вишиванка» Володимирської міської ради Волинської області;
  2. Гусятинський заклад дошкільної освіти (ясла-сад) "Дзвіночок" Тернопільської області;
  3. Хмельницький заклад дошкільної освіти № 32 "Росинка" Хмельницької міської ради Хмельницької області;
  4. Роменський ДНЗ № 4 "Малятко" Роменської міської ради Сумської області;
  5. Комунальний заклад дошкільної освіти (ясла-садок) № 15 Криворізької міської ради Дніпропетровської області. 

Під час визначення переможців журі конкурсу керувалося такими критеріями: кількість проведених заходів, їх види та кількість учасників, взаємодія з партнерами та інформування.

Нагадуємо, що п’ять переможців отримають:

  • кубки переможців; 
  • сертифікати на купівлю книжок та ігор з фінансової грамотності для бібліотеки закладу на суму 7 тисяч гривень.

Організатори конкурсу надішлють кожному переможцеві лист на електронну адресу, зазначену під час подання звіту учасника GMW, та домовляться про отримання призів.

Щиро дякуємо всім педагогам і дошкільнятам за активність, винахідливість, оригінальність, творчий підхід під час проведення заходів! Сподіваємося на продовження співпраці у сфері фінансової обізнаності! 

Усі заклади освіти, які подали звіт, отримають електронні сертифікати учасника кампанії з підвищення фінансової обізнаності дітей та молоді “Всесвітній тиждень грошей”.

Вже наступного тижня ми оголосимо переможців конкурсу «Моя платіжна картка» та «П’ять найактивніших закладів загальної середньої освіти». Тому уважно стежте за оновленнями на лендингу GMW, на сайті Центру фінансових знань “Таланˮ та на його сторінках у соціальних мережах.

Global Money Week – це весело, корисно та пізнавально! 

Заходи, організовані Національним банком у межах Global Money Week, відбуваються за підтримки Проєкту USAID “Інвестиції для стійкості бізнесуˮ.

#ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2024 та #ProtectYourMoney #SecureYourFuture #GMW2024