Результати конкурсу найактивніших закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти під час Global Money Week 2024
26 квітня 2024

Друзі, колеги, сьогодні ми готові оголосити п’ять найактивніших закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти України під час Global Money Week 2024!

Ми надзвичайно вражені активністю та творчим запалом педагогів під час цієї кампанії, адже цього року до заходів, присвячених Global Money Week, долучилося 149 закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти майже з усієї України, що свідчить про високий інтерес до фінансової грамотності серед молоді!

Насамперед ми дякуємо всім педагогам за їх внесок. Українські викладачі — це справжні майстри свого діла, здатні створити свято фінансової грамотності навіть у складних воєнних умовах сьогодення! А ще ми надзвичайно тішимося, що відзначення Global Money Week стає для багатьох закладів освіти постійною традицією.

Вітаємо п’ять закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти України під час міжнародної кампанії з підвищення фінансової обізнаності дітей та молоді Global Money Week 2024 (Всесвітнього тижня грошей):

  1. Чернівецький фаховий коледж технологій та дизайну;
  2. Відокремлений структурний підрозділ "Березнівський лісотехнічний фаховий коледж Національного університету водного господарства та природокористування";
  3. Відокремлений структурний підрозділ "Аграрно-економічний фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету";
  4. Вінницький технічний фаховий коледж; 
  5. Відокремлений структурний підрозділ "Хорольський агропромисловий фаховий коледж Полтавського державного аграрного університету". 

Під час визначення переможців журі конкурсу керувалося такими критеріями: кількість проведених заходів, їх види та кількість учасників, взаємодія з партнерами та інформування.

Нагадуємо, що п’ять переможців отримають:

  • кубки переможців; 
  • сертифікати на купівлю книжок та ігор з фінансової грамотності для бібліотеки закладу на суму сім тисяч гривень.

Організатори конкурсу надішлють кожному переможцеві лист на адресу електронної пошти, зазначену під час подання звіту учасника Global Money Week, та домовляться про отримання призів.

Велика подяка всім викладачам і студентам за їхній запал, винахідливість, оригінальність і креативний підхід до організації заходів! Ми сподіваємося на подальшу співпрацю у сфері фінансової грамотності!

Усі заклади освіти, які подали звіт, отримають електронні сертифікати учасника кампанії з підвищення фінансової обізнаності дітей та молоді Global Money Week.

Вже наступного тижня ми оголосимо переможців конкурсів для педагогів "Платіжні історії з ШІ" та "STEM-урок з фінансової грамотності", а також «П’ять найактивніших закладів вищої освіти». Тому уважно стежте за оновленнями на лендингу Global Money Week, на сайті Центру фінансових знань “Таланˮ та на його сторінках у соціальних мережах.

Global Money Week – це весело, корисно та пізнавально! 

Заходи, організовані Національним банком у межах Global Money Week, відбуваються за підтримки Проєкту USAID “Інвестиції для стійкості бізнесуˮ.

#ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2024 та #ProtectYourMoney #SecureYourFuture #GMW2024