Результати конкурсу найактивніших закладів вищої освіти – учасників Global Money Week 2024
3 травня 2024

Друзі, колеги, сьогодні ми готові назвати переможців у конкурсі «5 найактивніших закладів вищої освіти – учасників Global Money Week 2024».

Ми дякуємо всім педагогам за внесок у розвиток культури фінансової грамотності в Україні та впевнені, що завдяки спільним зусиллям наша молодь виросте фінансово обізнаною. Українські викладачі вражають, адже вони змогли влаштувати справжній фестиваль фінансової грамотності в надзвичайно складних умовах сьогодення! 

Цього року до заходів Global Money Week долучилося 110 закладів вищої освіти майже з усієї України. Щиро дякуємо всім учасникам та раді бачити, що багато закладів вищої освіти приєднуються до освітньої кампанії з року в рік на постійній основі!

Вітаємо п’ять найактивніших закладів вищої освіти України – учасників міжнародної кампанії з фінансової обізнаності Global Money Week 2024:

  1. Приватне акціонерне товариство "Вищий навчальний заклад "Міжрегіональна Академія управління персоналом";
  2. Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова;
  3. Західноукраїнський національний університет; 
  4. Львівський національний університет імені Івана Франка, економічний факультет;
  5. Чернівецький торговельно-економічний інститут Державного торговельно-економічного університету.

Під час визначення переможців журі конкурсу керувалося такими критеріями: кількість проведених заходів, їх види та кількість учасників, взаємодія з партнерами та інформування.

Нагадуємо, що п’ять переможців отримають:

  • кубки переможців;
  • сертифікати на купівлю книжок та ігор з фінансової грамотності для бібліотеки закладу освіти на суму сім тисяч гривень.

Організатори конкурсу надішлють кожному переможцеві лист на адресу електронної пошти, зазначену під час подання звіту учасника Global Money Week, та домовляться про отримання призів.

Щиро дякуємо всім викладачам і студентам за активність, оригінальність, винахідливість, творчий підхід під час участі в заходах! Сподіваємося на продовження співпраці у сфері фінансової обізнаності в майбутньому!

Вже скоро ми оголосимо загальні підсумки проведення десятого Всесвітнього тижня грошей в Україні, тому уважно стежте за оновленнями на сайті Центру фінансових знань “Таланˮ та на його сторінках у соціальних мережах.

Global Money Week – це весело, корисно та пізнавально! 

Заходи, організовані Національним банком у межах Global Money Week, відбуваються за підтримки Проєкту USAID “Інвестиції для стійкості бізнесуˮ.

#ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2024 та #ProtectYourMoney #SecureYourFuture #GMW2024