Результати конкурсу найактивніших закладів загальної середньої освіти під час Global Money Week 2024
19 квітня 2024

Друзі, колеги, нещодавно ми оголосили переможців конкурсу «5 найактивніших закладів дошкільної освіти», а сьогодні ми готові назвати переможців у конкурсі «5 найактивніших закладів загальної середньої освіти – учасників Global Money Week 2024».

Ми дякуємо всім педагогам за внесок у розбудову культури фінансової грамотності та впевнені, що завдяки спільним зусиллям наша молодь виросте фінансово обізнаною. Українські педагоги знову довели, що вони неперевершені та унікальні, адже, незважаючи ні на що, змогли влаштувати справжній фестиваль фінансової грамотності! 

Цього року до заходів Global Money Week долучилося 2304 заклади загальної середньої освіти з усієї України. Раді, що аудиторія, яка цікавиться фінансовою грамотністю, постійно збільшується! Ми щиро дякуємо всім учасникам!

Вітаємо 5 найактивніших закладів загальної середньої освіти України – учасників міжнародної кампанії з фінансової обізнаності Global Money Week 2024:

  1. Комунальний заклад «Вінницький ліцей № 27» Вінницької області.
  2. Комунальний заклад «Лиманський ліцей» Слобожанської селищної ради Чугуївського району Харківської області.
  3. Селидівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2 Селидівської міської ради Донецької області.
  4. Дніпровська гімназія № 10 ім. І. І. Манжури Дніпровської міської ради Дніпропетровської області.
  5. Білоцерківська гімназія-початкова школа № 5 Білоцерківської міської ради Київської області.

Під час визначення переможців журі конкурсу керувалося такими критеріями: кількість проведених заходів, їх види та кількість учасників, взаємодія з партнерами та інформування.

Нагадуємо, що п’ять переможців отримають:

  • кубки переможців;
  • сертифікати на купівлю книжок та ігор з фінансової грамотності для бібліотеки закладу освіти на суму 7 тисяч гривень.

Організатори конкурсу надішлють кожному переможцеві лист на адресу електронної пошти, зазначену під час подання звіту учасника Global Money Week, та домовляться про отримання призів.

Щиро дякуємо всім викладачам та учням за активність, оригінальність, винахідливість, творчий підхід під час участі в заходах! Сподіваємося на продовження співпраці у сфері фінансової обізнаності в майбутньому!

Вже наступного тижня ми оголосимо переможців конкурсу «Платіжні поради у стінгазетах» для учнів середніх і старших класів та «П’ять найактивніших закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти України під час Global Money Week Ukraine 2024». Тому уважно стежте за оновленнями на лендингу Global Money Week, на сайті Центру фінансових знань “Таланˮ та на його сторінках у соціальних мережах.

Global Money Week – це весело, корисно та пізнавально! 

Заходи, організовані Національним банком у межах Global Money Week, відбуваються за підтримки Проєкту USAID “Інвестиції для стійкості бізнесуˮ.

#ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2024 та #ProtectYourMoney #SecureYourFuture #GMW2024