Результати квесту-хантингу "Спіймай помилку"
25 вересня 2024

Вітаємо, дорогі педагоги!

Триває підбиття підсумків конкурсу для педагогів «Амбасадор Центру фінансових знань “Талан”», який відбувся з 06 до 28 серпня 2024 року в Національному банку України в межах святкування річниці створення Центру фінансових знань “Талан”.

Сьогодні розповідаємо про результати квесту-хантингу “Спіймай помилку”. Завданням для учасників було побути в ролі справжніх детективів і знайти якомога більше помилок на сайті Центру фінансових знань “Талан”.

Усього до “полюванняˮ на помилки долучилося 29 детективів із закладів дошкільної, шкільної, позашкільної та вищої освіти. Свої роботи надали педагоги різного фаху та посад: вихователі дитячих садочків, учителів початкових класів, математики, інформатики, фізики, історії, іноземних мов, заступники директорів, директори, викладачі економічних дисциплін. До пошуків помилок долучилися освітяни з 12 регіонів України: Вінницької, Дніпропетровської, Закарпатської, Запорізької, Кіровоградської, Миколаївської, Полтавської, Рівненської, Тернопільської, Харківської, Хмельницької областей та міста Києва.

Вітаємо трьох переможців квесту-хантингу “Спіймай помилку”, які отримають звання “Фінансовий детектив” та подарунки-сюрпризи від Центру фінансових знань “Талан”:

  • Боднарюк Ірину Леонідівну, викладачку Відокремленого структурного підрозділу “Рівненський технічний фаховий коледж Національного університету водного господарства та природокористування”; 
  • Лукіянчук Світлану Михайлівну, вчительку Комунального закладу “Вінницький ліцей № 27”; 
  • Шиманюка Антона Петровича, учителя інформатики Судилківського ліцею Судилківської сільської ради Шепетівського району Хмельницької області. 

Організатори до 30 вересня 2024 року зв’яжуться з переможцями щодо отримання призів.

Сертифікати учасників і переможців буде надіслано до 05 жовтня 2024 року на адреси електронної пошти, зазначені під час подання робіт.

Щиро дякуємо усім педагогам, які долучилися до квесту-хантингу! Ми вже працюємо над виправленням помилок та оновленням інформації!