Результати національного відбору European Money Quiz
21 березня 2023

Українська молодь вражає! 

Сьогодні Національний банк уперше провів український відбір до загальноєвропейських змагань з фінансової грамотності European Money Quiz.  

Можливість уперше представити Україну на міжнародних змаганнях викликала справжній фурор серед навчальних закладів. 

Так, участь у національному відборі взяли 1411 команд з усієї України (2822 учня віком 13-15 років).

Команди мали якнайшвидше надати правильні відповіді на 15 запитань на теми особистого бюджету, кредитів, депозитів, страхування, інвестицій, податків, платіжного шахрайства та захисту прав споживачів фінансових послуг. 

Перше місце посіла команда із Гадяцького опорного ліцею імені Лесі Українки Гадяцької міської ради у складі учнів 8 класу Шуліки Артема та Губаря Гліба під керівництвом вчителя Романичевої Ірини.

Вони представлятимуть Україну на змаганнях у Брюсселі 15-16 травня 2023 року. 

Друге місце посіла команда із Харківської Загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №147 у складі учнів 9-А класу  Коваля Євгенія та Черкесова Олександра під керівництвом вчителя Лобойко Ганни.

Третє місце посіла команда із Гадяцького ліцею №1 імені Олени Пчілки Гадяцької міської ради у складі учнів 9-А класу Тарасенко Олександри та Федоренко Артема під керівництвом вчителя Світлани Гарнаги.

Подивитись результати усіх команд можна у файлі за посиланням.

Пишаємося, що в нас підростає така розумна та ініціативна молодь та бажаємо успіху українській команді на змаганнях у Брюсселі.

Дякуємо за сприяння Незалежній банківській асоціації України (НАБУ).
Заходи в межах Global Money Week тривають. Долучайтеся!

#ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2023 та #PlanYourMoney #PlantYourFuture #GMW2023.