Результати ТаланFEST «Мої історії з “Таланом”»
26 вересня 2024

Завершуємо підбивати підсумки конкурсу для педагогів «Амбасадор Центру фінансових знань “Талан”», який відбувся з 06 до 28 серпня 2024 року в Національному банку України в межах святкування річниці створення Центру фінансових знань “Талан”.

До вашої уваги результати ТаланFEST «Мої історії з “Таланом”». Учасникам потрібно було створити допис у фейсбуці, в якому розповісти, як Центр фінансових знань “Талан” допомагає готуватися до проведення занять та підвищувати рівень власної фінансової грамотності, а такожі “тегнути” друзів. 

Усього отримано 28 робіт від педагогів закладів дошкільної, шкільної, позашкільної та вищої освіти із 16 регіонів України. Свої роботи надіслали педагоги різного фаху та посад: вихователі дитячих садочків, учителі початкових класів, математики, інформатики, фізики, географії, української мови та літератури, фінансової грамотності, педагоги-організатори, заступники директорів, директори, викладачі економічних дисциплін. Історіями поділилися учасники з Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Чернігівської областей та міста Києва.

Вітаємо трьох переможців ТаланFEST «Мої історії з “Таланом”», які отримають подарунки-сюрпризи від Центру фінансових знань “Талан”:
• Зінченко Людмилу Михайлівну, вчительку початкових класів Комунального закладу “Вінницький ліцей № 27”;
• Моргана Владислава Костянтиновича, учителя географії Дніпровської гімназії № 10 ім. І.І. Манжури Дніпровської міської ради;
• Редькву Оксану Зіновіївну, заступницю директора з навчально-виробничої роботи Відокремленого структурного підрозділу “Тернопільський фаховий коледж Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя”.

Організатори до 30 вересня 2024 року зв’яжуться з переможцями щодо отримання призів.

Сертифікати учасників і переможців буде надіслано до 05 жовтня 2024 року на адреси електронної пошти, зазначені під час подання робіт.

Команда Центру фінансових знань “Талан” щиро дякує усім педагогам, які поділилися своїми історіями! Ваші відгуки надихають працювати для вас та задля підвищення рівня фінансової обізнаності наших дітей!