Різдвяний адвент-календар з фінансової грамотності для школярів
28 листопада 2022

Тук-тук! Північний сусід жодним чином не може зірвати підготовку українців до чарівного свята – Різдва Христового.

Жителі Херсону одразу після звільнення почали замовляти в інтернет-магазинах ялинкові прикраси. Миготять святкові гірлянди на батарейках, горять свічки по всій Україні, падає перший сніг, потріскують дрова в грубках та камінах. Ворог вимкнув світло та тепло в будинках, але не зможе вимкнути його в нас у серцях.

Ми в Національному банку України вирішили додати різдвяного настрою дітям та створили наш перший адвент-календар в онлайн-форматі. В ньому ми будемо дарувати школярам фінансові знання.

Кожного дня з 1 до 25 грудня відкривайте дверцята та дізнавайтеся корисну інформацію з фінансової грамотності та наповнюйтесь очікуванням світлих свят!

Щоб провести час весело та з користю, ми підготували добірку різноманітних матеріалів: відеоролики, сюжети від експертів, улюблені майстер-класи, фінансовий кросворд та вікторини кахут, онлайн-пазл та розмальовки і ще багато цікавого. 

Історія адвент-календарів почалася в Німеччині в середині 19 століття, а згодом вони набули поширення в інших країнах. Тоді батьки вішали на стіни 24 картини або малювали 24 лінії на шафах, щоб діти за допомогою них могли відстежувати, скільки часу лишилося до Різдва. Цього року Україна може відзначати Різдво разом з Європою, тож ми вирішили запозичити цю святкову традицію та поєднати її з фінансовою грамотністю, щоб довести, що навчання може бути цікавим і захопливим! 

Впевнені, вам сподобається такий формат, адже відкривати дверцята онлайн-календаря можна самостійно у зручний час, тож перебої з електроенергією не стануть на перешкоді. Для відкриття доступні дверцята на відповідну дату, а також за усі попередні дні.

Онлайн-календар буде цікавий школярам середньої, старшої школи, а також педагогам.

Переходьте за посиланням і відкривайте дверцята різдвяного онлайн-календаря https://cutt.ly/T1x8wg0

#різдвяний_календар2022