Розпочато реєстрацію на очні екскурсії до Музею грошей у березні та квітні
1 лютого 2024

Друзі, Музей грошей Національного банку України з 01 лютого до 07 лютого приймає заявки на очні екскурсії, проведення яких планується у березні та квітні. Відповідаємо на ваші можливі запитання:

Хто може відвідати Музей грошей?
Наразі можемо приймати лише організовані групи школярів та студентів у супроводі педагога/ів.

Що входить до програми?
Відвідування Музею грошей у супроводі екскурсовода. Під час оглядової екскурсії відвідувачі дізнаються про гроші, товарно-грошові відносини та фінансове життя України в різні історичні періоди.

Для якого віку розрахована програма?
Програма буде цікавою учням середньої, старшої школи та студентам. 

Скільки дітей може бути в групі?
Для зручності відвідувачів оптимальною є група до 20 осіб.

Яка тривалість екскурсії?
Екскурсія розрахована на 1 годину (40 хв екскурсія, 20 хв – відповіді на запитання, час для самостійного огляду експонатів та фотографування). 

В які дні працює Музей грошей?
Музей працює в робочі дні з понеділка до п’ятниці.

За якою адресою розташований Музей грошей?
Місто Київ, вул. Інститутська, 9.

Яка вартість квитків та екскурсії?
Вхід до Музею грошей, а також екскурсія для відвідувачів – безкоштовні. 

Як потрапити до Музею грошей на очну екскурсію?

  1. Заповніть реєстраційну форму за посиланням.  Просимо педагогів або інших організаторів екскурсії до Музею грошей під час реєстрації: правильно зазначати свої контакті дані, щоб наші спеціалісти могли з вами зв’язатися; зазначити в заявці коректні ПІБ усіх учасників групи для оформлення перепусток до Музею грошей.
  2. Подайте заявку не пізніше ніж за 3 дні до дати відвідування. Також за 3 дні до заходу Ви можете внести зміни до складу групи.
  3. Чекайте на дзвінок адміністратора Музею грошей. Він підбере для Вас зручний день та час екскурсії.
  4. Візьміть документи. В усіх відвідувачів (і дорослих, і дітей) має бути документ, який засвідчує особу (паспорт, посвідчення водія, учнівський квиток, студентський квиток або свідоцтво про народження). Відвідувачі без документів або відвідувачі, ПІБ яких не було внесено під час реєстрації, на жаль, не зможуть потрапити до Музею грошей.
  5. Прийдіть у день екскурсії без запізнень до блок-посту на вулиці Інститутській (зі сторони алеї Героїв Небесної Сотні), де Вас чекатиме працівник музею, щоб провести до будівлі Національного банку.

Важливо! Адміністрація Музею грошей залишає за собою право відповідно до безпекової ситуації змінювати час, дату, а також скасовувати заплановані екскурсії.

У разі виникнення додаткових запитань звертайтеся на електронну адресу: [email protected] 
або телефонуйте нам +38 044 253-01-75, +38 044 521-88-52.

З нетерпінням чекаємо на зустріч з вами!