Запрошуємо освітян на вебінар з теми «ШАГ: відродження історичної справедливості»
6 вересня 2024

2 вересня 2024 року на День гривні Національний банк України оголосив, що ініціює зміну назви монети "копійка" на "шаг". Новина про відновлення історичної справедливості та відродження монети шаг, викликала жваве публічне обговорення і велику кількість запитань у освітян. 

Команда Музею грошей Національного банку України вирішила провести вебінар для педагогів на тему «ШАГ: відродження історичної справедливості» та відповісти на всі запитання аудиторії.

Вебінар проводить доктор історичних наук, старший зберігач фондів Музею грошей – Андрій Бойко-Гагарін.

Захід відбудеться 11.09.2024 о 16:00.

Метою вебінару є ознайомлення педагогів з інформацією та матеріалами, які доповнюють наявну навчальну програму, можуть використовуватись для підготовки семінарів, лекцій та уроків в межах навчальних дисциплін з фінансової грамотності, історії економічної думки, основи теорії грошей, історії грошового обігу, гроші та кредит, сучасні гроші, особливостей дизайну та створення грошей, тощо.

За результатами відвідування вебінару передбачено видачу іменного сертифікату підвищення кваліфікації тривалістю 2 (дві) академічні години.

Участь у вебінарі та видача сертифікату є безкоштовними!

Кількість місць обмежена, тому обов’язковою умовою є реєстрація учасників.

Зареєструватись на захід можна за посиланням.

Розуміємо, що не всі педагоги можуть долучитися онлайн через повітряні тривоги та вимкнення електроенергії, тому організатори робитимуть запис вебінару, який надішлюсь всім зареєстрованим учасникам.  

Реєструйтесь!
Чекаємо на зустріч з вами!