Запрошуємо освітян взяти участь у заходах з нагоди  Дня безпечного Інтернету!
25 січня 2024

6 лютого 2024 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day). Цей день є чудовою нагодою нагадати, наскільки важливо зберігати в безпеці свої особисті дані та фінанси у світі сучасних технологій. З цієї нагоди ми пропонуємо освітянам провести освітній захід у Вашому навчальному закладі та розповісти учням / студентам про важливість дотримання правил безпеки платежів та розрахунків в Інтернеті.

До ініціативи можуть приєднатися педагоги шкіл та викладачі вищих навчальних закладів. Це чудова можливість поділитися корисною інформацією з учнями / студентами та допомогти їм стати відповідальними користувачами Інтернету.

Для проведення освітнього заходу до Дня безпечного Інтернету, пропонуємо використовувати матеріали на тему платіжної безпеки, розроблені експертами Національного банку України в межах Всеукраїнської інформаційної кампанії з протидії платіжному шахрайству #ШахрайГудбай, наведені нижче.

Всі педагоги, які проведуть захід та надішлють звіт до Національного банку, отримають електронні сертифікати про проведення освітнього заходу до Дня безпечного Інтернету.


Що потрібно, щоб отримати сертифікат? 
  1. Зареєструватися за посиланням
  2. Провести освітній захід за матеріалами НБУ (можна обрати будь-який матеріал з наданого переліку).
  3. Зробити публікацію в соціальних мережах про проведений освітній захід з хештегами #ДеньБезпечногоІнтернету, #ШахрайГудбай та відмітити освітні ресурси Національного банку України в соціальній мережі “Фейсбукˮ: @harazd.bank.gov.ua, @talan.nbu та/або в телеграмі: @harazd_nbu.
  4. Заповнити звітну форму.
  5. Надіслати звіт до 15 лютого 2024 року на електронну пошту: [email protected], в темі листа потрібно зазначити «День безпечного Інтернету». 
ПЕРЕЛІК ТА ПОСИЛАННЯ НА МАТЕРІАЛИ

Матеріали для початкової школи:

Матеріали для середньої, старшої школи та студентів:

Заняття з платіжної безпеки на уроках англійської мови (для середньої, старшої школи та студентів):

Долучайтеся до святкування Дня безпечного Інтернету разом з Національним банком України та зробіть свій внесок у формування важливих знань з платіжної безпеки в молодого покоління.

Бажаємо успіхів у проведенні заходу та чекаємо на ваші звіти!

#ДеньБезпечногоІнтернету
#ШахрайГудбай