Запрошуємо педагогів долучитися до конкурсу “10 найактивніших закладів освіти – учасників Global Money Weekˮ
1 березня 2023

Запрошуємо педагогів долучитися до конкурсу “10 найактивніших закладів освіти – учасників Global Money Weekˮ, який відбудеться з 20 березня до 2 квітня.

Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) — щорічна міжнародна освітня кампанія, метою якої є розвиток фінансової свідомості дітей та молоді, формування необхідних знань, умінь, поведінки та ставлення, необхідних для прийняття розумних та зважених фінансових рішень.

Найенергійніші учасники зможуть потрапити до рейтингу 10 найактивніших шкіл та 10 найактивніших закладів вищої та професійно-технічної освіти під час святкування Global Money Week в Україні та отримають:

  • кубки переможців; 
  • сертифікати на купівлю книжок та ігор з фінансової грамотності для шкільної бібліотеки на суму 7 тисяч гривень.

Як долучитися:

  1. Заповніть, будь ласка, реєстраційну форму до 17 березня 2023 року за посиланням.
  2. Проводьте заходи з фінансової грамотності у період з 20 березня до 2 квітня в своєму навчальному закладі.
  3. Долучайтеся до заходів НБУ та/або партнерів.
  4. Розповідайте про проведені заходи в соціальних мережах з хештегами #ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2023 та #PlanYourMoney #PlantYourFuture #GMW2023.
  5. Подайте звіт про проведені заходи з фото та відеозвітами до 7 квітня 2023 року. Зразок звіту можна переглянути за посиланням
  6. Список переможців буде оголошено на початку травня. Слідкуйте за оновленнями на лендингу GMW, на сайті Центру фінансових знань “Таланˮ та на його сторінках в соціальних мережах.

Додатково:

Запрошуємо на організаційну онлайн-зустріч з організаторами 7 березня.
 

Важливо!

Учасники Global Money Week у всьому світі дотримуються правила, що всі просвітницькі заходи під час цієї кампанії проводяться на некомерційній основі.

Заходи, організовані НБУ в межах Всесвітнього тижня грошей в Україні, проходять за підтримки Проєкту USAID “Реформування фінансового секторуˮ.

Долучайтеся до Global Money Week 2023!

#ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2023 та #PlanYourMoney #PlantYourFuture #GMW2023.