Запрошуємо студентів долучитися до опитування з фінансової грамотності
16 жовтня 2023

Невже ще одне опитування? Так, для студентів ми підготували окреме тематичне опитування з нагоди Тижня заощаджень.

Запрошуємо студентів вищих навчальних закладів долучитися до анонімного тематичного опитування з фінансової грамотності, яке  підготували фахівці НБУ, та отримати шанс виграти одне з двадцяти брендованих худі!

Заходи, присвячені Тижню заощаджень, відбудуться з 30 жовтня до 3 листопада 2023 року, очікуйте анонс та програму заходів незабаром! 

Скільки часу потрібно для заповнення опитувальника?
10-15 хвилин

Яка мета цього опитування?
З’ясувати потреби молоді в частині фінансових знань, фінансової поведінки та ставлення до заощаджень. 
Крім того, відповіді студентів дадуть змогу нашій команді стати ефективнішими та підготувати цікаві й корисні навчальні заходи саме для студентської аудиторії. 

Отриманими результатами ми обов’язково поділимося. Стежте за оновленнями на сайті та на сторінках у соціальних мережах Центру фінансової освіти "Талан".

Як отримати шанс виграти брендоване худі?
Все просто, 20 брендованих худі будуть рандомно розіграні серед учасників опитування, які погодяться залишити свої контактні дані. Просто зазначте: прізвище, ім’я, по батькові (ПІБ), електронну пошту та контактний номер телефону у відповідних полях опитувальника.

Пройти опитування для студентів можна за посиланням.

Зверніть увагу: студентів фахових коледжів, технікумів та училищ 1 та 2 курсів, яких можна прирівняти до старших класів загальноосвітніх шкіл, запрошуємо пройти опитування для учнів за посиланням.

Строк проведення опитуваннядо 3 листопада

Список переможців буде оголошено до кінця листопада на вебсайті Центру фінансових знань “Таланˮ, а також на його сторінках у соціальних мережах. Cтежте за оновленнями!   

Заходи, організовані НБУ в межах Тижня заощаджень, проходять за підтримки Проєкту USAID “Реформування фінансового секторуˮ.

Долучайтеся!