Запрошуємо учнів середніх та старших класів долучитися до опитування з фінансової грамотності
13 жовтня 2023

З нагоди Тижня заощаджень, який відбудеться з 30 жовтня до 3 листопада 2023 року, запрошуємо учнів середніх та старших класів долучитися до анонімного тематичного опитування з фінансової грамотності, яке  підготували фахівці НБУ, та отримати шанс виграти одне з двадцяти брендованих худі!

Заповнення опитувальника займе до 10 хвилин часу та покаже потреби підлітків у частині знань на тему фінансів, фінансової поведінки та ставлення до заощаджень. Отриманими результатами ми обов’язково поділимося. Стежте за оновленнями на сайті Центру фінансової освіти "Талан".
Крім того, відповіді учнів дадуть змогу нашій команді стати ефективнішими та підготувати цікаві й корисні навчальні заходи. 

Як отримати шанс виграти брендоване худі?

Серед учасників опитування, які погодяться залишити свої контактні дані, ми рандомно розіграємо 20 брендованих худі. 
Щоб організатори могли зв’язатися з переможцями для отримання призу, у відповідних полях опитувальника треба зазначити:

  • прізвище, ім’я, по батькові (ПІБ),
  • електронну пошту,
  • контактний номер телефону.

Хто може пройти опитування?

  • Учні 5 – 11 класів.
  • Студенти фахових коледжів, технікумів та училищ 1 та 2 курсів, яких можна прирівняти до старших класів загальноосвітніх шкіл.

Пройти опитування можна за посиланням

Строк проведення опитуваннядо 3 листопада.

Список переможців буде оголошено до кінця листопада на вебсайті Центру фінансових знань “Таланˮ, а також на його сторінках у соціальних мережах. Cтежте за оновленнями!   

Заходи, організовані НБУ в межах Тижня заощаджень, проходять за підтримки Проєкту USAID “Реформування фінансового секторуˮ.

Долучайтеся!