Завершилися сім днів, присвячені Всесвітньому тижню грошей 2024 в Україні
25 березня 2024

Протягом семи днів учні шкіл та вчителі з усієї країни мали змогу долучитися до святкових заходів, присвячених темі фінансової грамотності. 

Загальна кількість осіб, які доєдналися до заходів НБУ, становить більше 15 тисяч.
Нагадуємо, що цього року до Global Money Week фахівці Національного банку України підготували цікаву програму та інтерактивні заходи з урахуванням різних вікових груп:

  • 4 конкурси для дошкільнят, учнів та студентів; 
  • 2 конкурси для педагогів; 
  • конкурс для найактивніших закладів освіти; 
  • змагання з фінансової грамотності European Money Quiz 2024;
  • конференцію для освітян "FinLit Forum: розвиток фінансової грамотності в шкільній освіті"; 
  • програму онлайн-заходів;
  • IT-марафон #ШахрайГудбай; 
  • заходи від Junior Achievement Ukraine для дітей та молоді.

Національний банк України по завершенню всіх заходів надає інформацію про перебіг кампанії в Україні для глобального звіту Global Money Week 2024 Організації економічного співробітництва та розвитку – координаторові розвитку фінансової обізнаності на міжнародному рівні.

Запрошуємо всіх учасників Global Money Week 2024 подати звіт та розказати про проведені вами заходи за встановленою формою.

  1. Подається один узагальнений звіт від навчального закладу за результатами всіх проведених заходів.
  2. Звіти приймаються до 29 березня 2024 року (останній день). 
  3. Звіти, подані не за встановленою формою, не приймаються.

Нагадуємо, що найенергійніші учасники зможуть потрапити до рейтингу найактивніших закладів освіти – учасників Global Money Week 2024.

Призовий фонд:

  • 20 кубків для переможців; 
  • 20 електронних сертифікатів від Yakaboo на купівлю книжок та ігор з фінансової грамотності для шкільної бібліотеки на суму 7 тисяч гривень кожний.

Список переможців буде оголошено на початку травня. Стежте за оновленнями на лендингу GMW, на сайті Центру фінансових знань “Таланˮ та на його сторінках у соціальних мережах.

Звертаємо увагу учасників конкурсу "Платіжні історії з ШІ" для педагогів закладів дошкільної, шкільної, позашкільної освіти! До 29 березня 2024 року надішліть відеороботу та текст казки у форматі pdf на електронну адресу: [email protected].  
Умови конкурсу тут

Національний банк визначить 6 переможців:

  • три переможці отримають сертифікати на 6 тисяч гривень кожний на електронну техніку;
  • додаткові три переможці отримають по одному промокоду, що надає доступ до електронних та аудіокниг у мобільному додатку "Yakaboo" у форматі "Підписка" на три місяці.

Строк подання робіт у межах конкурсу для педагогів "STEM-урок з фінансової грамотності" для учнів 8 та 9 класів – 19 квітня 2024 року.
Усі деталі – за посиланням.

Global Money Week – це весело, корисно та пізнавально!

Заходи, організовані НБУ в межах Всесвітнього тижня грошей в Україні, відбуваються за підтримки Проєкту USAID “Інвестиції для стійкості бізнесуˮ.

#ГраНавчанняДобробут #GMWUkraine2024 та #ProtectYourMoney #SecureYourFuture #GMW2024