European Money Quiz для учнів українських шкіл
7 лютого 2023

Юху! Оце так новина!

Цього року учні з України вперше можуть долучитися до загальноєвропейських змагань з фінансової грамотності, отримати призи та позмагатися за титул чемпіонів Європи!

European Money Quiz – це найбільше змагання з фінансової грамотності в Європі. Майже пів мільйона підлітків віком 13–15 років щороку змагаються за титул чемпіона Європи. 

Українські вчителі (в тому числі ті, хто працює в релокованих за кордон школах) можуть зареєструвати своїх учнів для участі в національному відборі, заповнивши форму для реєстрації до 10 березня 2023 року. 

Змагання відбуватимуться між командами у складі двох учнів у кожній віком 13–15 років. Один вчитель може зареєструвати необмежену кількість команд для участі в національному відборі! 
 
Національний відбір відбудеться у прямому ефірі в дистанційному форматі за допомогою Kahoot 21 березня 2023 року.
Переможці національного відбору, які посядуть перше, друге та третє місця в національному відборі отримають грошові призи, які можуть бути витрачені на потреби свого класу з облаштування кабінету з фінансової грамотності. 

Усі учасники отримають електронні сертифікати учасника національного відбору European Money Quiz 2023.

Команда, яка посяде перше місце під час національного відбору, представлятиме Україну на змаганнях у Брюсселі (15-16 травня 2023 року). 

  • Учасники з України відповідатимуть на питання українською мовою. 
  • Витрати на переїзд за кордон для переможців із супроводом несуть організатори.

Дізнатися більше про змагання та знайти посилання на вікторини в Kahoot, які допоможуть потренуватися відповідати на питання можна в Інструкції для вчителів.

Слідкуйте за оновленнями на сайті Центру фінансових знань Талан. 

Реєстрацію відкрито! Долучайтеся до European Money Quiz 2023!