Завершилася робота літньої школи з фінансової грамотності «Талан» НБУ
2 вересня 2022

Шановні колеги, учасники літньої школи з фінансової грамотності «Талан» Національного банку України!

Завершився наш перший навчальний курс, спрямований на підготовку вчителів до викладання нового предмету «Підприємництво та фінансова грамотність»

Разом з вами ми подолали 4 тижні потужного інтенсиву насиченого лекційними та практичними заняттями, працювали з найкращими експертами у сфері фінансових послуг та фінансової просвіти, досліджували актуальні теми з фінансової грамотності та підприємництва.

Сьогодні 264 випускника нашої школи отримали сертифікати, які засвідчують успішне її завершення, і вже близько 3000 учасників зареєструвались та очікують на навчання в зимовій школі «Талан».

Надзвичайно натхненні вашою активністю та жагою до нових знань, радіємо від усвідомлення, що завдяки вам, українським освітянам, наша країна стає на крок ближчою до формування нової сучасної фінансової культури.

Висловлюємо подяку Міністерству освіти і науки України за співпрацю в організації навчання, за спільне бачення та реалізацію новітніх ідей. Спільними зусиллями ми формуємо нову генерацію успішного українського суспільства, разом тримаємо освітній фронт та фінансову оборону України!

Колеги, вітаємо вас з новим навчальним роком! Бажаємо наснаги і витримки у роботі, прогресивних ідей та їх реалізації, міцного здоров’я та мирного неба, а нашій Україні найскорішої перемоги!

Чекаємо на зустріч з вами на наступних заходах школи з фінансової грамотності «Талан»!